## **BHRC GROUP FITNESS**

January Schedule\*All classes meet in either the Pool or Group Fitness room. Be sure to check in with your instructor!

Monday	8:30 am	Water Fitness	45 Minutes
	9:00 am	Yoga	60 Minutes
	9:15 am	Water Fitness	45 Minutes
	10:15 am	Chair Aerobics	45 Minutes
	3:45 pm	Core	30 Minutes
	4:30 pm	Spin	45 Minutes
	5:30 pm	STRONG 30	45 Minutes
	6:00 pm	Water Fitness (Indoor)	45 Minutes
	6:15 pm	Yin Yoga	60 Minutes
Tuesday	5:50 am 9:00 am 10:00 am 9:15 am 4:30 pm 5:45 pm 6:00 pm	Spin Power Yoga Spin Water Yoga Mobility Body Combat Masters Swim	50 Minutes 60 Minutes 60 Minutes 45 Minutes 60 Minutes 90 Minutes
Wednesday	8:30 am 9:00 am 9:15 am 10:15 am <mark>11:30 am</mark> 5:30 pm 6:00 pm	Water Fitness Yogalates Water Fitness Tai Chi/Chi Gong Mindful Movement Yoga Water Fitness (Indoor)	45 Minutes 60 Minutes 45 Minutes 60 Minutes 60 Minutes 45 Minutes
Thursday	5:50 am	Spin	50 Minutes
	9:00 am	Barre & Sculpt	60 Minutes
	10:00 am	Spin	60 Minutes
	9:15 am	Water Fitness	45 Minutes
	5:45 pm	Body Combat	60 Minutes
	6:00 pm	Masters Swim	90 Minutes
Friday	8:30 am	Water Fitness	45 Minutes
	9:00 am	Power Yoga	60 Minutes
	9:15 am	Water Fitness	45 Minutes
	10:15am	Chair Aerobics	45 Minutes
Saturday	9:00 am	Zumba	60 Minutes
	10:00 am	Spin	60 Minutes